jom usha usha blog nie. tak suka ? tapa, saya tak paksa anda. kalau suka, jangan lupa follow okay.

Khamis, 28 Julai 2011

saya minta maaf...






hye..lama kn aku xon9...
hehehe..besa la ada konflik ckit ari 2..
tau2 je la kn aku nie mcm mna..
ada ja masalah yg aku cri..
so pada yg berkenaan...
aku MINTA MAAF sgt2 sbb dah luka kn ati dia...
hopefully lpas nie aku dah xbt perangai mcm 2 lg...
hehehe....bkn xnk jnji xkn bt mcm 2 lg dh...
tp aku nie xmnentu....datang ja mOOd giler aku 2...
mcm2 boleh jadi....
aku sbnaq nya.....
xterniat lgsong nk ckp kata KAWAN ja..
aku tau salah aku..tp aku xtau apa yg mndorong aku ckp mcm 2....
so dgn itu....
aku MINTA MAAF sgt....
klo bleh aku nk bt mcm dlm gmbaq kt ats 2...
tp xleh...nk mampus.....hahaha
apa2 pon aku happy dgn apa yg aku ada skunk nie...
spatut nya aku kna brsyukur sbb ada org yg aku syg...
tp...tgk la apa yg aku dh bt...
aku dah luka kn ati dia...aku biaq kn dia mcm 2 ja...
aku xmau kehilangan dia....
dia amat beMAKNA dlm hdup aku....
tnpa dia...mgkin aku xmampu nk berSEMANGAT balik....
masa aku clash dulu pon...dia yg tlg aku...
sbb 2 aku syg sgt2 kt dia...
dia xpnah nk amik ksempatan kt aku...
aku xpnah jmpa lelaki yg mcm nie....
mgkin aku nie xmcm mna yg dia fkir kn...
tp sbnaq nya aku nie tkot nk mnyatakn apa yg aku rsa...
sbb 2 aku xpnah nk mnyuara kn apa yg trsirat dlm ati aku...
yg sbnaq nya...
aku SAYANG sgt2 kt dia....
I LOVE U SO MUCH....

klo dia baca post kali nie....
aku nk dia hayati ayat2 nie....



Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
entah penantianku takkan sia-sia
dan berikan satu jawaban pasti
entah sampai kapan aku harus bertahan
saat kau jauh disana rasa cemburu
merasuk kedalam pikiranku melayang
tak tentu arah tentang dirimu
apakah sama yang kau rasakan


klo dah baca 2 pandai2 la call inform apa di fahami 2...
:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan